2012. április 5., csütörtök

Új történet!

Sziasztok!

Kis kihagyás után újra itt vagyok. És hoztam nektek egy új történetet. Ez nem folytatása az elsőnek, hanem egy teljesen új. Remélem, elnyeri a tetszéseteket és várom a visszajelzéseket, legyen az pozitív vagy negatív.

És akkor egy kis ismertető a történetről:
Nagyjából majdnem minden ugyan az, mint az eredeti történetben. Ez a történet onnan folytatódik, hogy Edward elhagyja Bellát. Csak egy picit változtattam rajta. Bella kiskora óta az édesapjával él Forksban. Van egy nővére, akinek a létezéséről nem is tudott. A szüleik elválasztották őket, de végül a két testvér találkozik egymással. Bella épp hogy túlteszi magát Edwardon, a Cullenek újra visszatérnek Forksba és felborítják az életét. Csakhogy Bella már nem az a kislány, akit annak idején elhagytak. Képes megvédeni magát és a családját, ami rengeteg bonyodalmat okoz neki.
Vajon Bella megbocsát a Cullen családnak? És mit szól mindehhez Bella nővére? Sikerül a családját mindentől megóvnia? És a legnagyobb kérdés: Lehet-e boldog valaha azzal a személlyel, akit mindennél jobban szeret?
A válaszokat megtudhatjátok, ha elolvassátok a történetet.

Puszi mindenkinek:Rosalice

3 megjegyzés:

  1. szia!
    elég érdekesnek tűnik, így az ismertető alapján, már alig várom, h hogyan valósítod meg!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Várom, hogy olvashassam, mert a történet leírása nagyon tetszik. Hajrá! Puszi

    VálaszTörlés
  3. szia alig várom az 1.fejezetet.remélem hamarosan felrakod!puszi

    VálaszTörlés