2013. február 20., szerda

Infó+ egy kis ízelítő a következő fejezetből

Sziasztok!

Először is szeretnék bocsánatot kérni, amiért ilyen ritkán jönnek a frissek. Igazából tudnék magyarázkodni, de szerintem az nem érdekel senkit.
A friss pénteken délután vagy szombaton kerül fel. Remélem a következő rész jobban tetszik majd nektek, mint az előző. És azt is, hogy többen veszitek a fáradtságot, hogy néhány sort írjatok.
Puszi:Rosalice






Most pedig egy kis rész a következő fejezetből: 


Edward egyre közelebb jött, egyre többször ért hozzám, mintha véletlen lenne és tudtam nekem egyszer túl sok lesz. Hiába próbáltam a beszélgetésre figyelni, hiába nem vettem levegőt, egyetlen pillanat, egyetlen rossz mozdulat elég volt, hogy újra elveszítsem a fejem. Pedig próbáltam. Isten látja lelkem, hogy tényleg küzdöttem a bennem lakó szörny ellen. De mikor a szél kivágta az ablakot és egyenesen felém fújta az illatát, abban a pillanatban már nem én voltam, aki irányított.
Mély levegőt vettem akaratomon kívül, és az illat tűzként égett az ereimben, a mellkasomtól, minden porcikámba szétterjedt. Egyetlen rövid pillanatra képes voltam tisztán gondolkozni. Abban az értékes másodpercben két arcot láttam egymás mellett a fejemben. Az egyik az enyém volt.
A vörös szemű szörnyeteg, aki annyi embert ölt meg, hogy nem is számoltam. Az a sok ártatlan emberélet, amely mind az én kezemen szárad.
A másik arc Carlisle-é volt.
Mindannak a sok évnek a tükörképe, amit a mentorommal, a teremtőmmel, az apámmal töltöttem egy pillanat alatt elhalványul majd, amint magamba szívom ennek a fiúnak a vérét. A szemeim újra vörösen csillognak majd, mint az ördögé; és minden elveszik. Minden, amiért eddig küzdöttem, minden, amit elértem. 

2 megjegyzés:

  1. Semmi baj! Nagyon imádunk, téged és a történeteidet is! Remélem sikerül hamar hoznod!:)
    Szeretünk! Kitartás!
    Puszi,
    Dovi

    VálaszTörlés
  2. Szia.
    Hű nagyon izgalmasnak ígérkezik a következő rész, már alig várom :) siess vele kérlek
    Puszi: Detti

    VálaszTörlés